Geef met gulle hand

 

Het organiseren van een optocht met deze omvang is enkel mogelijk als velen hieraan een bijdrage geven. Dat doen de vele deelnemers, door het maken van prachtige creaties, bouwen van grote wagens en het brengen van veel spel en vermaak voor de toeschouwers. Maar we vragen ook de bezoekers van de Twentse Lichtparade om een bijdrage te leveren aan Geef met Gulle Hand Collecte.

De organisatie van de Twentse Lichtparade doet haar best om te zorgen dat alles goed georganiseerd en veilig kan verlopen. Daarnaast doet de organisatie via allerlei (sponsor)activiteiten er alles aan om te zorgen dat de deelnemers aan de optochten voor hun inzet beloond kunnen worden met een mooie bijdrage uit de prijzenpot als blijk van waardering.

Maar het organiseren van een optocht met deze omvang is enkel mogelijk als velen hieraan een bijdrage leveren. Vooral nu we Corona achter de rug hebben, blijkt het steeds lastiger om alle kosten te dekken die gemaakt worden om de veiligheid van deelnemers en bezoekers te kunnen waarborgen en om die prachtige creaties de weg op te krijgen.

We willen de deelnemers blijven ondersteunen om een optocht van dit bijzonder hoge niveau te blijven maken. De opbrengsten die de Collecte bij elkaar brengt komen dan ook in zijn geheel ten goede aan de lichtparade.

Uw bijdrage is dus van groot belang en onmisbaar. Uit naam van het collecteteam van Geef met Gulle Hand en de organisatie, willen we u alvast bedanken voor uw gift.

Geef met Gulle Hand